L'àrea de Civisme intensifica la campanya per a la recollida d'excrements de gossos


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha enviat aquesta setmana un miler de cartes per senzibilitzar als propietaris de gossos de la ciutat per a la recollida d'excrements. Amb l'inici de curs, s'ha reforçat la vigilància, amb la presència dels agents cívics als parcs i carrers de la ciutat. També s'han instal·lat més dispensadores de bosses de plàstic.

La nova acció de la campanya de civisme tracta d'eradicar els excrements de gos a carrers i parcs. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament ha enviat 1.027 cartes als ciutadans amb un gos censat. Juntament amb la carta, s'ha enviat un estoig amb bosses de plàstic per recollir defecacions.

El regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme, Jordi Puigneró, ha remarcat la importància de respectar les lleis referents als gossos. En aquest punt, el regidor ha recordat que agents passegen pels parcs per evitar comportaments incívics.

Puigneró explica que en els darrers mesos les multes per no recollir excrements de gossos han superat la desena.

Jordi Puigneró

Les sancions per no recollir les caques són de 90 euros, però si es neguen a fer-ho ascendeix a 375 euros.


Per facilitar la recollida dels excrements, l'Ajuntament ha instal·lat dispensadores de bosses de plàstic fins arribar a la trentena. A més, el consistori ha col·locat banderoles informatives i emet anuncis explciatius per televisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.