El teixit associatiu de Valldoreix s'aboca de ple a la Festa Major


  • Comparteix:

Una vintena d'entitats que participen a la Festa Major de Valldoreix s'han reunit aquest dissabte a la zona del Casal de Cultura en la Trobada d'associacions veïnals i entitats culturals. Les activitats infantils, una mostra de fotografies de la Colonia Montserrat i la mostra d'artistes de Firart han estat alguns dels trets destacats de la trobada.

Durant la trobada, les diverses entitats i associacions han ofert algunes activitats que han marcat el matí de dissabte de Festa Major. Les activitats infantils, amb jocs i concursos de dibuix, a càrrec de les associacions veïnals, la mostra d'artistes de Firart o l'exposició de cartells han estat alguns dels elements centrals d'aquesta trobada.

D'altra banda, les entitats valldoreixenques han volgut destacar les activitats que organitzen durant la Festa Major. Escoltem el president de l'associació de veïns de la Colònia Montserrat, Antoni Yuste, el president de l'associació de Can Majó, Joan Gómez, i Miquel Pellicer, representant de Firart.

Representant d'Entitats de Valldoreix

En aquest moment estem col·laborant als jocs de nens. Can Majó participa amb la cursa popular, el concurs de dibuix i la sardinada popular. Venim per divulgar l'art a Valldoreix.


La Festa Major valldoreixenca ha continuat amb la missa i la inauguració d'una pintura mural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.