Sant Cugat commemora el Dia Mudial de Alzheimer amb actes informatius


  • Comparteix:

La sisena edició de les jornades santcugatenques pel Dia Mundial de l'Alzheimer s'emmarca enguany sota el lema 'Mira'm, vull que em recordis'. Les activitats de la delegació local de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona han començat aquest dimecres amb la xerrada 'Les dues cares de l'Alzheimer' i continuen avui amb taules informatives als Quatre Cantons.

La tècnica de Serveis Urbans de l'Ajuntament, Rosalina Sicart, ha estat l'encarregada de pronunciar la conferència. L'objectiu de l'acte era donar a conèixer l'experiència per la qual passen els cuidadors dels malalts.

Així ho ha explicat Rosalina Sicart en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Rosalina Sicart

L'Alzheimer destrossa la ment dels malalts i el cor dels familiars.


Les jornades continuen aquest dijous amb una taula informativa i acabaran dissabte amb una tómbola per recaptar fons. Els dos actes tindran lloc a la plaça dels Quatre Cantons.

La presidenta de la delegació local de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona, Isabel Martínez, ha explicat que les jornades s'aprofitaran per informar dels serveis de l'associació al Vallès Occidental.

Isabel Martínez

Intentem informar la població del Vallès Occidental dels serveis que oferim. També volem recordar als familiars que estem aquí.


Martínez ha remarcat que l'associació és un suport molt important per als familiars que cuiden malalts d'Alzheimer. Segons l'associació, les activitats d'aquest dimecres són importants per donar a conèixer la malaltia, però també per promociar els grups d'ajuda que serveixen per assessorar familiars de malalts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.