Els CEIPs La Floresta i Collserola denuncien manca de professors per la sisena hora


  • Comparteix:

Els CEIPs Collserola i La Floresta denuncien la manca de professorat als centres. Les escoles afectades atribueixen la falta de docents a la implantació de la sisena hora lectiva. Fonts de la conselleria d'Educació de la Generalitat asseguren que s'han pres mesures per resoldre la manca de professorat a tot Catalunya.

El Collserola necessita tres docents per completar la plantilla, mentre que a l'escola La Floresta hi falta un professor.

Els centres escolars també temen que la sisena hora lectiva endarrereixi els processos de substitució de baixes laborals.

El director de l'escola La Floresta, José Manuel Casteleiro, atribueix la manca de docents a la implantació de la sisena hora lectiva al curs d'enguany.

José Manuel Casteleiro

És un problema actual, conseqüència de la implantació de la sisena hora lectiva.


A la resta de centres, el curs escolar ha començat amb el professorat al complert.

La directora del CEIP Joan Maragall, Elvira Güell, remarca que el curs ha començat amb normalitat.

Elvira Güell

Vam començar el curs al complet. No hem tingut problemes amb la plantilla.


Fonts de la conselleria d'Educació de la Generalitat han assegurat a Ràdio Sant Cugat que s'han pres mesures per resoldre la manca de professorat. Educació remarca que la falta de docents és un problema estès arreu de Catalunya.

Per solucionar aquesta situació, la conselleria ha decidit deixar oberta tot el curs la borsa de treball per a mestres interins. Educació també ha remarcat que es facilitarà als professors de secundària que puguin impartir assignatures a primària.

Per la seva banda, la Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat ha avançat que es reunirà a principis d'octubre per tractar la manca de professors, entre d'altres qüestions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.