L'Ajuntament obre una pàgina web específica per a la gent gran de la ciutat


  • Comparteix:

La gent gran de la nostra ciutat podrà comptar a partir d'ara amb una pàgina web que els proporcionarà tota la informació del seu interès. Es tracta de www.gentgran.santcugat.cat, que farà que la gent gran sigui el primer perfil d'edat amb web municipal pròpia. L'estrena coincideix amb la celebració aquest cap de setmana de la Fira de la Gent Gran.

A partir d'aquest cap de setmana l'Ajuntament posa al servei de la gent gran un portal vitual amb tota la informació del seu interès. Des de recursos sobre lleure fins a informacions sobre salut i serveis d'atenció domiciliària tindran el seu espai a aquesta nova web municipal.

www.gentgran.santcugat.cat recollirà tota l'oferta de serveis socials destinada a aquest col·lectiu. En aquesta pàgina hi tindran cabuda també informacions relatives a la gent gran d'altres institucions i fundacions.

La regidora de Societat de la Informació i Comunicació, Marta Subirà, ha declarat que la voluntat de l'Ajuntament és reunir en una sola pàgina tota la informació destinada a la gent gran. Subirà es mostra optimista sobre l'ús que tindrà el nou portal municipal.

Marta Subirà

Hi ha un col·lectiu de professionals que fa poc que han deixat de ser actius i utilitzaven internet i els casals d'avis estant fent cursos.


L'Ajuntament té la intenció d'extendre els portals específics a altres col·lectius. Properament les famílies, els joves i les dones comptaran amb una web pròpia.

Aquesta estrena coincideix amb la celebració aquest cap de setmana de la Fira de la Gent Gran, que també compta amb una pàgina pròpia, seguint la dinàmica iniciada amb el Mercat Medieval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.