CiU de Valldoreix critica que la Policia controli als vigilants privats de Can Monmany


  • Comparteix:

El grup municipal de CiU a l'EMD de Valldoreix denuncia que la Policia Nacional espanyola ha realitzat més de vuit inspeccions a les empreses de vigilància privada contractades pel veïnat del barri de Can Monmany. La federació nacionalista critica que la policia no tingui efectius per protegir la població de Valldoreix i, en canvi, sí per vigilar les empreses privades de seguretat.

El grup municipal de CiU a Valldoreix ha definit d'absurda la situació que actualment es viu en aquest territori entre la Policia Nacional i els efectius de vigilància privada que van contractar abans de l'estiu 140 veïns de la zona de Can Montmany.

Marc Monells, vocal de la federació nacionalista a Valldoreix, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que tenen indicis que algú de l'equip de govern de l'EMD ha demanat a la Policia Nacional espanyola que faci controls als efectius de les empreses de vigilància privada, contractades pels veïns.

Monells apunta Montserrat Turu com a responsable d'haver realitzat aquesta petició, donat que sempre s'ha manifestat en contra que els veïns de Can Monmany s'hagin organitzat al marge del servei públic de seguretat de l'Estat.

Marc Monells

Tenim indicis de que algú de l'equip de govern de l'EMD truca a la Policia perquè vigili als efectius de la vigilància privada. Montserrat Turu ha manifestat que no li sembla bé aquest servei


El vocal de la federació nacionalista també critica que la Policia Nacional espanyola no tingui efectius per defensar la població valldoreixenca però sí per vigilar les empreses privades de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.