La parròquia demana fons als empresaris per instal·lar calefacció al Monestir


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Pere d'Octavià demana ajuda econòmica als empresaris per instal·lar calefacció a l'església. Les obres començaran a principis del 2007 i tindran un cost de prop de 380.000 euros. El rector de la parròquia, mossèn Blai Blanquer, espera rebre el suport de les empreses i que les obres finalitzin el març del 2007.

La parròquia busca solucions perquè els feligresos no hagin de pagar la instal·lació de la calefacció al Monestir. Per aquest motiu, el rector de l'església ha demanat als empresaris de la zona que aportin fons econòmics per tirar endavant el projecte. Les companyies podrien donar suport a la instal·lació com a patrocinadors o col·laboradors. A canvi, les empreses gravarien el seu nom en una placa a l'interior de l'església.

Així ho explica mossèn Blai Blanquer.

Mossèn Blai Blanquer

La comissió d'economia de la parròquia va creure que aquest projecte era una millora que s'ha de fer més enllà dels feligresos.


La calefacció que es col·locarà al Monestir és un dels més cars del mercat. L'elevat cost del sistema es deu a la necessitat d'impedir l'impacte visual en l'estructura del temple. Aplicacions Solars i Natur System, amb experiència en el sector, seran les empreses encarregades d'instal·lar la calefacció.

El projecte d'instal·lació de calefacció al Monestir ja ha rebut el vistiplau de la Generalitat i l'Ajuntament. Mentre durin les obres, la celebració de la missa es traslladarà a la Casa Abacial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.