El carrer de La Lluna s'integra a l'eix de vianants


  • Comparteix:

La urbanització del carrer de La Lluna ja és una realitat. Les obres, a càrrec de l'empresa Elecman, han consistit en la repavimentació, instal·lació de nou enllumenat i nou clavegueram i en el soterrament de les línies elèctriques i de telèfon així com dels contenidors. D'aquesta manera, el carrer de La Lluna, un dels pocs que quedava per urbanitzar al centre urbà, passarà a integrar-se a l'eix de vianants.

Ajuntament i veïns han celebrat aquest dissabte la finalització dels treballs i la integració d'aquest carrer a l'eix de vianants. I és que aquest carreró, que uneix el carrer Xerric amb el carrer Francesc Moragas, era de les poques vies del nucli urbà que encara quedaven per urbanitzar.

Així ho ha recordat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha remarcat la importància del carrer de La Lluna com a mostra del passat de la nostra ciutat i ha agraït als veïns la paciència que han tingut durant les obres.

Lluís Recoder

Aquest és un dels carrers antics de Sant Cugat, del Sant Cugat poble, que tot i que la ciutat ha crescut molt, encara hi és. Gràcies als veïns per la paciència que heu tingut durant les obres


De la seva banda, els veïns del carrer de La Lluna han celebrat que finalment les seves reivindicacions s'hagin fet una realitat i alguns, fins i tot es plantegen aprofitar ara per rentar la cara als seus habitatges. Tot i això, reclamen alguns punts més de llum ja que algunes zones d'aquest carrer continuen quedant molt fosques. Josep Maria Zapater és un dels veïns afectats.

Josep Maria Zapater

Al carrer li feia molta falta aquest arranjament perquè estava en molt mal estat i feia temps que ho demanàvem a l'Ajuntament, i ara estem molt contents. Però per nosaltres falta una mica més de llum


Les obres d'urbanització del carrer de La Lluna han consistit en la repavimentació, la instal·lació de nous punts de llum i un nou clavegueram i en el soterrament dels contenidors i les línies de servei. El cost del projecte ha estat de 137.000 euros. Ara només resta la instal·lació d'una pilona que eviti el pas de vehicles no autoritzats per aquesta zona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.