L'Ateneu aposta per una programació 'continuïsta' per fer créixer l'entitat


  • Comparteix:

'Canviar, reinventar i transformar' és el títol de la nova programació de l'Ateneu. L'entitat aposta per un programa 'continuïsta' amb 'vocació de servei públic'. L'associació comença l'any amb la mirada posada en la gestió de la masia Torre Blanca.

'Continuïsta' és la paraula que defineix la nova programació trimestral de l'Ateneu Santcugatenc. Així ho ha dit Maica Sanz, responsable del programa, que ha explicat que l'entitat segueix la línia del passat setembre.

El creixement és un dels objectius de l'entitat. Per això, l'Ateneu fa una crida perquè els santcugatencs s'impliquin en les activitats i trobin dins l'entitat el seu espai.

Esclotem Maica Sanz.

Maica Sanz

És un programa continuïsta, mantenim la mateixa línia del passat setembre i la mateixa dels últims anys, tot i que en creixement.


El president de l'Ateneu, Ramon Pros, ha explicat que el model d'entitat, l'atenció de més de mil persones al mes i la recent gestió de la masia de Torre Blanca són exemple de l'impuls de l'Ateneu dins la ciutat.

Pros considera, però, que tot això no és possible sense un conveni 'equilibrat' i 'just'. I és que l'entitat demana, un cop més, l'implicació i l'ajuda de l'administració pública per tirar endavant l'associació.

Ramon Pros

El nostre model d'entitat, l'atenció a les persones i la gestió que farem ara a Torreblanca és un clar exemple de l'impuls de l'Ateneu, però això no és possible sense un conveni equilibrat i just.


Els antics usuaris de l'Ateneu es poden inscriure a qualsevol de les activitats a partir d'aquest dilluns. Serà a partir del proper 27 de desembre quan les inscripcions s'obrin a tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.