Consol Torrente i la Comissió de la Dignitat encapçalen la votació dels Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La presidenta d'AVAN, Consol Torrente, la Comissió de la Dignitat, l'escaladora Berta Martín, el president del FC Barcelona, Joan Laporta i l'escriptor Víctor Alexandre són els els pre-candidats més votats fins ara d'entre totes les propostes pels premis Ciutat de Sant Cugat 2006. La ciutadania pot donar suport als precandidat o proposar-ne de nous fins al 31 de gener.

La Comissió de Propostes ha donat a conèixer aquesta setmana les propostes més votades fins el passat divendres pels premis ciutat de Sant Cugat 2006. Entre les propostes, hi destaquen Consol Torrente, la Comissió de la Dignitat i Berta Martín.

Així ho ha explicat el regidor de Relacions Institucionals i president de la comissió, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

En primer lloc hi ha la Consol Torrente, d'AVAN, després la Comissió de la Dignitat, en tercer lloc l'escaladora Berta Martín, en quart lloc el president del Barça, Joan Laporta, i finalment l'escriptor i periodista Víctor Alexandre.


Les altres candidatures més votades són, per aquest ordre, els castellers de Sant Cugat, la Coral Bella Harmonia, el pintor Pep Blanes, el president de la Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveres, i finalment Mossén Pere de les Planes.

Jordi Puigneró ha fet, a més, una crida a tots els santcugatencs perquè votin les persones o institucions que considerin que han fet coses importants per a la ciutat.

Jordi Puigneró

Aquests premis són els premis dels santcugatencs i per tant els ciutadans tenen l'oportunitat d'agraïr a aquella gent que tant fa per Sant Cugat la seva tasca.


Els ciutadans de Sant Cugat tenen la possibilitat de donar suport als precandidats o proposar-ne de nous fins el proper 31 de gener. Serà llavors quan la Comissió de Propostes elevarà al jurat entre 15 i 20 candidatures que optaran als cinc guardons dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.