L'església del Monestir trindrà calefacció d'aquí a dos mesos


  • Comparteix:

Les obres de climatització de l'església del Monestir començaran aquest dilluns i és previst que s'allarguin durant dos mesos. Així ho ha confirmat el rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer. Durant aquest temps, l'activitat religiosa es traslladarà a la Casa Abacial i al Centre Borja.

Els feligresos de la parròquia de Sant Pere d'Octavià hauran d'assistir als oficis religosos, a partir de dilluns, a la Casa Abacial. I és que, finalment, les obres de climatització del temple començaran la setmana que ve. Els treballs consistiran en la instal·lació d'una estora amb aigua climatitzada que escalfarà el Monestir, a una temperatura de 27 graus, durant els mesos de més fred.

Així ho explica el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer.

Blai Blanquer

Estendran una estora de vuit centímetres de gruix que conté un serpentí que tindrà aigua a la temperatura idònia per climatitzar el terra del Monestir.


Durant els dos mesos que durin els treballs, l'activitat de culte es traslladarà a la Casa Abacial. Blanquer ha explicat que el Centre Borja acollirà, a més, els oficis religiosos dels caps de setmana, ja que l'oratori de la Casa Abacial només té capacitat per a dues centes persones.

Blai Blanquer

L'activitat de culte es trasllada a la casa Abacial. A la primera planta està ubicat l'oratori. Com que la cabuda és inferior hem demanat auxili al centre Borja que farà la Missa dissabtes i diumenges.


A la Casa Abacial també se celebraran els batejos, les comunions i els casaments previstos per aquests primers mesos de l'any.

Recordem que el passat estiu, quan el rector de la parròquia va anunciar que es farien aquestes obres, va rebre la negativa de la quarantena de parelles que s'havien de casar durant els mesos estivals. Ara, segons Blanquer, totes les persones que es veuran afectades per aquestes obres s'han mostrat comprensibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.