Entren a robar als arxius administratius de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori a l'arxiu administratiu de l'EMD de Valldoreix, ubicat a l'edifici Vall d'Or, que està en obres. Uns desconeguts van aprofitar les festes nadalenques per forçar la porta de l'equipament i endur-se documentació. L'EMD encara no ha concretat quins expedients han desaparegut.

L'arxiu conté més de 600 caixes d'expedients administratius de l'última dècada. Els intrusos van deixar per terra diverses còpies de documents comptables de l'any 2000, que segons l'EMD estaven en un arxivador per ser destruïdes.

Una vegada denunciat el robatori, els Mossos d'Esquadra i la policia científica han obert una investigació. L'EMD ha reparat el pany i ha reforçat la porta de l'arxiu. A hores d'ara, es desconeix quins documents podrien haver desaparegut. Montserrat Turu és la presidenta de l'EMD.

Montserrat Turu

Hem reforçat les tanques. Ara hem de revisar caixa per caixa per saber si ha desaparegut algun document original.


Turu assegura que no es tracta d'un robatori comú, ja que a l'interior de l'edifici en obres no hi havia objectes de valor. Segons la presidenta de l'EMD, els intrusos buscaven documents.

Montserrat Turu

No s'entèn que estant l'edifici buit d'objectes de valor, s'hagi produït això. Van fer un recorregut planta per planta fins a l'arxiu i van remoure papers.


Recordem que la seu administrativa de l'EMD està en obres de remodelació des de fa 7 mesos. Les oficines administratives es van traslladar al novembre a unes dependències provisionals a la plaça Pompeu Fabra, però l'arxiu es va quedar a l'edifici Vall d'Or.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.