José Montilla presidirà els actes d'inauguració del CPA


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, José Montilla, participarà aquest dissabte en la inauguració oficial del nou edifici del Centro Popular Andaluz (CPA). L'acte comptarà amb la presència d'una comitiva de la població andalusa de Montellano. El CPA també organitzarà jornades de portes obertes a la ciutadania el cap de setmana següent.

Montilla farà el tradicional vi d'honor aquest dissabte a la tarda abans de fer la visita oficial a les noves instal·lacions. El president de la Generalitat estarà acompanyat per l'alcalde, Lluís Recoder, i l'alcalde de Montellano, Paco Salazar. Entitats de la ciutat visitaran la seu l'endemà, diumenge. La visita de les associacions locals s'acompanyarà de diversos espectacles.

Escoltem el president del CPA, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Ja tenim aquí la inauguració. Ens fa molta il·lusió i a més comtparem amb el president de la Generalitat.


El CPA estrenarà nou edifici després d'haver arribat a un acord amb l'Ajuntament. El consistori s'ha encarregat de la construcció de la seu a canvi que l'entitat andalusa donés l'antic local a la ciutat. D'aquesta manera, l'Ajuntament podrà construir habitatge públic a l'avinguda Francesc Macià. L'enderrocament de l'antic CPA, que s'allargarà quatre mesos, també facilitarà l'obertura del trànsit des de l'avinguda Francesc Macià cap a Coll Favà.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El centre popular andalús que tenim a Sant Cugat és el millor de tot Catalunya.


Amb la presència a la inauguració del CPA, José Montilla visitarà per primera vegada Sant Cugat com a president de Catalunya.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.