El Golf evita les visites dels senglars amb filats elèctrics


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat ha aconseguit aturar l'agressió de porcs senglars a la gespa del recinte que ha patit des de fa 5 anys. La instal·lació d'un filat elèctric fa poc menys de mig any ha permès que els responsables de manteniment del golf puguin respirar tranquils.

El Club de Golf Sant Cugat ha estat un dels equipaments més afectats de Collserola per la freqüent visita de porcs senglars. Els animals accedien al club passant per sota l'anterior filat o simplement trencant-lo. Els desperfectes podien suposar fins a 9.000 euros, si eren els greens els afectats.

La instal·lació d'un filat electrificat, amb descàrregues de 24 volts, ha evitat de moment més visites inoportunes. Així ho ha dit el responsable de manteniment del Club de Golf de Sant Cugat, Àngel Mora.

Àngel Mora

Ara portem mig any que no entren. Fa 5 anys no paraven però des que s'ha instal·lat el filat elèctric ja no ho fan.


Mora ha explicat també que els senglars solien entrar en grups de 5 a 10 membres, de nit i preferentment a la part de Can Trabal i la zona de la Rabassada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.