L'Ajuntament col·laborarà en un projecte educatiu a Bolívia a través dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

L'Ajuntament col·laborarà en un projecte educatiu a Bolívia a través de l'entitat dels Amics de la Unesco Sant Cugat-Valldoreix. L'alcalde va rebre ahir a l'Ajuntament el jesuïta Juan Enviz, promotor d'aquesta iniciativa que lluita per l'educació de les zones més pobres de Bolívia.

Juan Enviz és una germà jesuïta santcugatenc que porta 48 anys treballant a Bolívia. Actualment, Enviz es troba en una de les zones més pobres de la ciutat boliviana de Cochabamba, la tercera més important del país. Es tracta d'una regió on a causa d'una urbanització irregular no es pot disposar de serveis com l'educació, la sanitat, l'electricitat o l'aigua. És per aquest motiu, que Juan Enviz vol impulsar un programa educatiu que permeti als joves escolaritzar-se i aprendre un ofici. El jesuïta explica que el seu objectiu va més enllà de l'escola.

Juan Enviz

El que pretenem és formar la persona i que es pugui desenvolupar


Després d'uns quants mesos buscant ajuda, Jesús Enviz ha rebut el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'alcalde Lluís Recoder ha posat en contacte al jesuïta amb els Amics de la Unesco de Sant Cugat - Valldoreix. Aquesta entitat serà l'encarregada d'organitzar diferents activitats per recaptar fons i gestionar el 0,7%. Segons Lluís Recoder, és un orgull poder col·laborar amb Juan Enviz.

Lluís Recoder

M'haig de treure el barret davant una persona que ha dedicat la seva vida a ajudar els altres


Al final de l'acte, l'alcalde va obsequiar Juan Enviz amb una rèplica de la rosassa del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.