Els processos de pau, protagonistes del seminari d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

La 22a edició del curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) arriba al Centre Borja del 12 al 18 de juliol. Enguany el seminari d'estiu girarà entorn els processos de pau per aprofundir i conèixer exemples pràctics de diferents regions del món.

Jonan Fernández, el guardonat del memorial Joan XXIII per la Pau, presentarà el seminari d'estiu de la Unipau amb una xerrada el mateix dia de l'acte de lliurament.

Enguany el seminari d'estiu queda dividit en tres grans blocs: 'Situacions de conflicte i actuació', 'Processos de pau, què son i com comencen' i 'L'endemà de la Pau: resolució, reconstrucció i reconciliació'. A més, cada tarda es tractaran processos de pau al món per analitzar indrets com l'Àsia, l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i Europa.

Escoltem el president de la Unipau, Arcadi Oliveras.

Arcadi Oliveras

Al matí generem una base més teòrica del procés cap a la pau, i a la tarda analitzarem processos de diferents continents.


La Unipau ha preparat unes activitats paral·leles al semiari com un concert amb Trito Bosss i un sopar popular i ball a la plaça Pep Ventura. També es projectarà la pel·lícula 'Mujeres no contadas' a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.