Sant Cugat viu Sant Joan amb diverses revetlles repartides per la ciutat


  • Comparteix:

Les revetlles al Parc Ramon Barnils i als districtes configuren una part de l'oferta per celebrar Sant Joan. A més, les discoteques privades ofereixen diferents festes per gaudir de la celebració.

L'oferta per celebrar la revetlla a la nostra ciutat és ben diversa. A partir de les sis de la tarda, tindrà lloc a la plaça d'Octavià la festa de benvinguda de la Flama del Canigó amb bastoners, sardanes, gegants, castellers, castell de focs, coca i vi. A la nit al parc Ramon Barnils, l'orquestra Gira-Sol oferirà un concert a partir de les onze.

Els districtes també celebraran la revetlla amb diferents festes. La Floresta viurà el dia de Sant Joan amb el dinar del soci del casal d'avis del districte.

El president del casal d'avis de la Floresta, Claudi Bustamante, explica quines activitats duran a terme.

Claudi Bustamante

Celebrarem els aniversaris de la gent gran que ha fet anys aquest mes, nomenarem l'hereu i la pubilla, i tindrem ball, coca i cava.


També a Mira-sol, el Col·lectiu de la Gent Gran organitza una festa a partir de les nou de la nit.

El president del col·lectiu de la Gent Gran d'aquest districte, Juan Muerte, explica en què consistirà aquesta festa.

Juan Muerte

Farem un menjar de carmanyola, un xou i també celebrarem la revetlla amb música en directe.


Finalment, a les Planes, la Comissió de Festes organitza una revetlla la plaça de Maria Antònia a partir de les nou de la nit.

D'altra banda, locals privats com la Carpa, Vinil i les Carpes també ofereixen diferents festes nocturnes. Les entrades ronden els 20 euros.

El Teatre la Unió acollirà, a partir de dos quarts de 12 de la nit, una revetlla amb música de dos punxadiscos. En aquest cas, l'entrada és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.