Sant Cugat tria els destins més llunyans per a les vacances d'estiu


  • Comparteix:

Les Balears, Tailàndia i Eurodisney són alguns dels destins més demanats pels santcugatencs per les vacances d'estiu. Els viatges de llarga distància han guanyat clients aquest any i el seu preu ronda els 1.000 euros per persona. Les famílies són les que demanen els viatges més organitzats.

Les dates més sol·licitades per viatjar són la segona quinzena de juliol i la primera d'agost. Tot i així, aquests períodes s'estan ampliant i inclouen ja el maig i l'octubre. Els viatges més demandats són d'entre set i deu dies i les destinacions, molt variades.

Així ho expliquen els responsables de les agències Viatges el Corte Inglés, Viatges Sant Cugat i Viatges del Racc.

Agències de viatges

En internacional: el Carib, Estats Units i a l'Àsia: Tailàndia i Xina/ Aquest any el Disney està sortint moltíssim/ Les Balears, Túnez i les Canàries.


Les famílies demanen viatges amb molta organització, mentre que els joves tendeixen a demanar viatges més senzills que permetin un cert grau d'improvisació. Aquest sector de la població també és qui més utilitza les línies de baix cost. Tot i això, les agències s'estan veient poc afectades per aquest tipus de competència, ja que les companyies tradicionals també han baixat els preus.

Guerau Cabeza, de Viatges el Corte Inglés, explica la influència d'aquestes línies.

Guerau Cabeza

No sempre surt més econòmic utilitzar línies de baix cost. Són un complement que ha servit per obrir el mercat.


Un viatge molt demanat aquest any per les famílies és Eurodisney. El parc temàtic celebra enguany el 15è aniversari oferint entrada gratuïta als nens de fins a set anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.