El concurs Tot Fotoportada celebra el desè aniversari augmentant els premis


  • Comparteix:

El concurs 'Tot Fotoportada' celebra enguany la desena edició i ho fa incrementant en més d'un 50% el valor dels premis. Entre els guardons que es repartiran a 22 santcugatencs hi ha una bicicleta de muntanya, tres càmeres de fotos, abonaments pel Teatre-Auditori i el DIR, entre d'altres.

Aquestes són les principals novetats de l'edició 2007 del concurs, com explica el director del Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Josep Maria Vallès

En fer 10 anys hem augmentat la dotació en premis fins els 7.000 euros i 22 premiats.


Això ha estat possible gràcies a l'augment de patrocinadors. D'entre les novetats d'enguany hi trobem Restaurants Viena, QGat Vallès o Clinic Bikes, a més d'altres ja habituals com el Teatre-Auditori, Zoom, el Racc i el Club Muntanyenc Sant Cugat, entre d'altres.

Vallès ha atribuït l'èxit d'aquesta iniciativa al boca-orella i al fet de poder veure exposades totes les fotografies a la Casa de Cultura el mes de desembre.

Josep Maria Vallès

La iniciativa té èxit perquè la revista la llegeix molta gent i perquè a la gent li fa gràcia sortir a l'exposició.


El termini per presentar les imatges s'acaba el 30 de setembre i el lliurament de premis es farà el 13 de desembre. El jurat està format per tres professionals del món de la fotografia i representants de les institucions i empreses patrocinadores. Com cada any, la fotografia guanyadora es reproduirà a la portada del Tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.