Set aules d'acollida facilitaran la integració a immigrants durant el proper curs


  • Comparteix:

Sant Cugat mantindrà les set aules d'acollida per a alumnes immigrants durant el curs vinent. Aquests espais tenen com a objectiu facilitar la integració dels immigrants al sistema educatiu.

Els nouvinguts comencen passant moltes hores a l'aula d'acollida per a immigrants. Progressivament i a mesura que avancen en el coneixement i comprensió de la llengua, disminueix l'assistència a aquestes aules i es van incorporant a les classes normals amb la resta de companys.

La regidora d'Educació, Esther Salat, explica quin tipus d'alumnes passen per les aules d'acollida.

Esther Salat

Les aules d'acollida són per a aquells que porten menys de dos anys al nostre país i tenen problemes amb la llengua.


De les set aules que hi ha a Sant Cugat, quatre estan als centres d'educació primària La Floresta, Collserola, Joan Maragall i Gerbert d'Orlac; i tres als instituts Arnau Cadell, Leonardo Da Vinci i Pla i Ferreres.

La Generalitat ha iniciat un projecte per a la creació de 74 aules d'acollida per alumnes immigrants a tot Catalunya. Cap d'aquestes s'instal·larà a Sant Cugat ja que la ciutat ja cobreix les necessitats en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.