Valldoreix tindrà una nova escola bressol el curs 2008-2009


  • Comparteix:

Valldoreix tindrà una nova escola bressol el curs 2008-2009 amb un centenar de places a la zona del CEIP Ferran i Clua. L'EMD ha rebut ja la subvenció de la Generalitat del Pla d'Escoles Bressol. Els treballs de construcció s'iniciaran a partir d'aquest curs escolar.

L'EMD de Valldoreix ha rebut les subvencions del Pla d'Escoles Bressol que atorga la Generalitat i que promou la creació de noves places. L'EMD s'ha compromès a construir una nova escola bressol que substituirà l'actual centre que es troba a la zona del Casal de Cultura.

El vocal de Valldoreix, Josep Casadellà, ha explicat al magazín '25 graus' que el projecte de la nova escola bressol ja està desenvolupat.

Josep Casadellà

Com a projecte ja està totalment desenvolupat. Hem obtingut la subvenció de la Generalitat per començar les obres.


Els objectius marcats pel govern català estableixen que els ens locals han d'aconseguir que el 30% de la població de 0 a 3 anys tingui una plaça d'escola bressol. La nova escola comptarà amb un total de 102 places, aquest és l'objectiu marcat per l'EMD.

Escoltem Casadellà.

Josep Casadellà

Aquest objectiu fa molta il·lusió a tothom i s'ha de poder executar. Serà una obra molt important per Valldoreix.


Les obres de construcció de la nova escola bressol començaran aquest proper curs escolar i es preveu que entri en funcionament a partir del curs 2008-2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.