Inversió de la Generalitat per millorar una línia d'autobús que passa per Sant Cugat


  • Comparteix:

La Generalitat invertirà 4'2 milions d'euros per millorar i crear línies d'autobusos a l'àrea metropolitana. Una part de la partida pressupostària anirà destinada al servei que connecta la nostra ciutat amb les poblacions de Barcelona, Cerdanyola, Rubí i Terrassa.

La linia d'autobús interurbà que connecta Barcelona amb Terrassa passant per Sant Cugat ampliarà la seva freqüència de pas per millorar el servei.

En el cas d'aquesta línia s'amplia el recorregut per accedir als polígons de Santa Margarida i el polígon Colom II de Terrassa. La mesura permetrà millorar l'oferta a aquests nuclis d'activitat laboral que fins ara no disposaven de servei de transport públic.

A més, es reforça el servei amb la incorporació d'un vehicle. Això permetrà donar una millor atenció als usuaris ja que s'assegura la freqüència de pas dels autobusos en aquest recorregut, sovint afectat per congestions de trànsit.

La primera sortida des de Rubí en direcció Sant Cugat, Cerdanyola i Barcelona és a dos quarts de sis del matí amb freqüència cada 30 minuts. L'últim servei surt a un quart de deu. La primera sortida des de Terrassa en direcció Rubí i Barcelona és a un quart de set del matí i la darrera a les deu de la nit.

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, explica quines línies es creen o es milloren.

Joan Puigcercós

El govern destina diners a la millora de les xarxes d'autobusos.


La partida d'inversió inclou altres actuacions destinades a incrementar la freqüència de pas del servei d'autobús de tres linies més de l'àrea metropolitana i la creació de dos serveis nous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.