Paco Ibáñez posa el punt final a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix s'ha acabat aquest diumenge amb un seguit d'activitats que han omplert tot el dia. Jocs infantils, la fira de comerciants i empresaris, sardanes i una exhibició dels castellers han omplert tot el matí. A la tarda s'ha continuat amb més activitats per als més petits, teatre i un recital de Paco Ibáñez.

Durant tot el matí, la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix ha estat plena d'activitats per a totes les edats. A part dels més de 30 jocs infantils titulats 'Se te'n va l'olla', la fira d'artesans i la fira d'empresaris han permès als valldoreixencs conèixer l'oferta comercial del territori.

Els firaires han valorat aquesta oportunitat d'arribar als veïns.

Comerciants

Està bé perquè ens donem a conèixer una mica als veïns. / Hem vingut perquè la gent ens conegui i sàpiga on som.


Les sardanes i els castellers també han tingut el seu moment en aquesta Festa Major de Valldoreix. Després de la ballada amb la Cobla Iluro de Sant Andreu de Llavaneres, s'han reunit tres colles a la plaça, els Castellers de Sant Cugat, la Colla Jove dels Castellers de Sitges i els Moixigangues d'Igualada. Els camises verdes han carregat i descarregat tots els castells previstos, inclòs el 4 de 7.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Marcel Serra, ha explicat que el 4 de 7 els serveix per preparar el complicat 4 de 8.

Marcel Serra

No estem del tot satisfets. Hem tingut problemes i hem vist que si volem fer el 4 de 8 hem de treballar molt.


Al punt de migdia s'ha celebrat la Missa Major a la Parròquia de Sant Cebrià, amb l'església completament plena de fidels i la participació de la coral Harmonia. A continuació hi ha hagut un aperitiu a la plaça de l'Era, que ha comptat amb la presència de les autoritats.

L'alcalde, Lluís Recoder i la presidenta de l'EMD han valorat positivament les activitats i han destacat la gran participació que hi ha hagut a la Festa.

Lluís Recoder i Montserrat Turu

És l'última de les festes majors que celebrem durant el cicle d'estiu a la ciutat. / Ha vingut moltíssima gent, crec que cada vegada ve més gent a la nostra Festa Major.


La Festa s'ha acabat amb una representació de l'obra de teatre 'Jocs Perillosos' i un concert del cantautor espanyol Paco Ibáñez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.