El primer sopar contra l'Alzheimer supera les expectatives de l'AFAB


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de persones s'han aplegat aquest divendres en el sopar benèfic que l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFAB) ha organitzat amb motiu del Dia Mundial d'aquesta malaltia. La jornada ha servit per sensibilitzar i per recaptar fons per les activitats de l'associació.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, l'AFAB ha celebrat el seu primer sopar benèfic al 'Sant Cugat Hotel & Restaurante. Aquest sopar s'ha sumat a les accions de sensibilització que han fet durant el dia i a la tradicional tómbola que s'ha celebrat aquest dissabte.

La delegada de l'AFAB, Isabel Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta dels santcugatens.

Isabel Martínez

Hem preparat aquest sopar per recollir fons per seguir ajudant a les famílies i estem molt sorpresos de la resposta de la gent.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat la importància que tenen entitats com aquesta pel suport a les famílies que travessen un moment complicat.

Lluís Recoder

Crec que és bo que existeixin associacions com aquestes que donen un suport molt directe als familiars dels malalts de la mà de gent que viu o a viscut aquesta situació.


A partir de l'octubre l'AFAB oferirà un nou servei de formació cap a aquelles persones que vulguin treballar a les llars ajudant els malalts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.