AVAN exigeix més col·laboració per part de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Associació del Vallès d'Amics de la Neurologia (AVAN) reclama una col·laboració més estretra amb l'Ajuntament per donar un millor servei a la ciutat. L'entitat porta cinc anys desenvolupant el projecte 'Casal obert' a la ciutat, que per ara dóna servei a 10 usuaris, molt per sota de les possibilitats de l'associació. El proper divendres l'entitat celebra el seu sopar solidari per finançar el seus projectes.

L'entitat, dedicada a donar suport a persones amb problemes neurològics i als seus familiars, considera que podria donar un millor servei als santcugatencs. Per això vol millorar la col·laboració amb el consistori. El seu projecte 'Casal obert' té només 10 usuaris, una xifra que AVAN considera molt inferior a les seves possibilitats.

El president de l'entitat, Miquel Aguilar, creu que hi ha bona disposició per millorar la col·laboració.

Miquel Aguilar

A Sant Cugat sols ens falta acabar de lligar més suport amb l'Ajuntament. Per nosaltres el suport institucional és fonamental.


Divendres tindrà lloc a Terrassa el Sopar Solidari que AVAN organitza per aconseguir finançament per les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.