El barri del Monestir recorda que és un barri 'viu' amb la seva particular festa


  • Comparteix:

Obrir el barri del Monestir a la ciutadania i reivindicar millores ha estat l'esperit de la festa d'aquesta zona. Durant tres dies, els veïns i comerços de la vora del Monestir han pogut gaudir del ball, la música i les activitats esportives i gastronòmiques.

Des del passat divendres i fins aquest diumenge, el barri del Monestir ha celebrat la seva particular festa amb un programa d'activitats lúdiques que han comptat amb la participació de bona part dels santcugatencs.

El president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, José Luis Sánchez, valora l'èxit de les activitats.

José Luis Sánchez

Volem obrir una finestra a la resta dels santcugatencs. El ball va ser un èxit, com ho va ser la xocolatada i els pallassos. Penso que hem donat a conèixer el barri del Monestir.


Totes aquestes activitats s'han viscut amb un objectiu clar, reivindicar millores pel barri. Ho explica Sánchez.

José Luis Sánchez

Reivindicar que el barri està viu. Fins ara han estat activitats d'oci, ara començarem a reivindicar els problemes del barri.


El programa d'activitats ha inclòs propostes com un concert dels grups musicals de la ciutat, un campionat de futbol sala i de petanca, una arrossada i una botifarrada, entre d'altres.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.