Desestimen una indemnització a una dona que va caure de la moto a Sant Cugat


  • Comparteix:

La justícia desestima una demanda contra l'Ajuntament que reclamava una indemnització de 30.000 euros per les lesions que va patir una dona que va caure de la moto a la nostra ciutat. El sinistre es va produir el març de 2003, quan la demandant circulava pel carrer Josep Trueta, en un punt senyalitzat per obres.

Un tribunal contenciós-administratiu ha desestimat la reclamació, perquè considera que tot i que a la via hi havia grava i sorra la zona en obres estava senyalitzada correctament.

Segons les fotografies que es van aportar a la causa, la via no estava ocupada en tota la seva superfície per la grava, sinó que els residus formaven un rastre al centre del carrer que no impedia la circulació.

Segons la Llei de Trànsit, els conductors han d'estar en tot moment en condicions de controlar els seus vehicles. Si a la zona s'hi realitzen obres, el tribunal recorda que els conductors han d'extremar l'atenció i la vigilància. És per això que el tribunal ha conclòs que la caiguda va ser causada 'exclusivament' per la falta de diligència de la pròpia víctima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.