La UIC de Sant Cugat impartirà Medicina en l'any del 10è aniversari


  • Comparteix:

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb seu a la nostra ciutat, celebra enguany el seu desè aniversari amb un congrés sobre la família com a acte central. Durant la darrera dècada el campus de Sant Cugat s'ha anat consolidant amb creacions com la Clínica Universitària d'Odontologia i la incorporació, l'any vinent, de la carrera de Medicina. La UIC ha gestionat un 30% més de sol·licituts aquest curs.

La darrera dècada, la UIC ha ampliat la seva oferta docent fins arribar a les 17 titulacions el curs 2007-2008, tres d'aquestes impartides a Sant Cugat. A banda, el campus de la nostra ciutat acull també diferents màsters i postgraus relacionat amb el camp de les Ciències de la Salut.

La facultat de Sant Cugat, integrada a l'Hospital General de Catalunya, impartirà a partir de l'any vinent la carrera de Medicina. El rector de la UIC, el doctor Josep Argemí, explica perquè han apostat per aquesta titulació.

Josep Argemí

Aquest projecte el volem des del principi. Actualment falten especialistes i això fa que s'hagi d'augmentar l'oferta d'estudis.


Segons ha explicat el rector de la UIC, al llarg dels últims 10 anys han passat per les aules de la Universitat més de 10.000 professionals que ja es troben immersos al món laboral.

Pel que fa a la celebració del desè aniversari, Argemí destaca un congrés sobre la família com a acte central.

Josep Argemí

Jo destacaria un congrès de la família que actualment està patint canvis i la universitat no pot excloure.


El proper mes de maig tindrà lloc l'acte oficial de celebració dels deu anys de la Universitat Internacional de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.