Ràdio Sant Cugat farà un pregó multimèdia a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació de la Festa de Tardor

Roda de premsa de presentació de la Festa de Tardor

Ràdio Sant Cugat destacarà el seu compromís amb la ciutat en el pregó de la Festa de Tardor 2007. L'acte, que tindrà lloc dissabte a la tarda, tindrà un caràcter multimèdia i oferirà un avanç de la reconversió de l'emissora municipal en una empresa audiovisual pública.

El pregó coincideix amb la celebració del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat, que va néixer l'any 1982 quan Sant Cugat tenia poc més de 30.000 habitants. Un quart de segle més tard, la ciutat està a les portes de tancar el seu creixement residencial i la ràdio prepara una reconversió multimèdia per adaptar-se a les noves necessitats comunicatives dels santcugatencs.

El director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, destaca el paper de l'emissora municipal en la cohesió de la ciutat.

Xavier Fornells

El creixement de la ciutat no és bo o dolent per si mateix. Si va acompanyat d'una societat civil forta no hi ha problema i aquesta és la nostra feina i la de les entitats.


Dissabte i diumenge, Ràdio Sant Cugat participarà a la mostra d'entitats que es farà a l'entorn del Monestir. L'estand de l'emissora municipal oferirà informació de les seves activitats i obsequis per als assistents.

Durant tot el cap de setmana, a més, la ràdio farà una àmplia cobertura de la Festa de Tardor amb connexions en directe i informació actualitzada a la web www.radiosantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.