L'Ajuntament farà un estudi per localitzar les 'zones fosques' de cobertura mòbil


  • Comparteix:

Localitzar les 'zones fosques' de cobertura de telefonia mòbil a la ciutat és l'objectiu que s'ha marcat la regidoria d'Innovació de l'Ajuntament. El responsable de l'àrea, Jordi Puigneró, ha posat com a exemple el barri del Parc Central, que ha vist reduïda la cobertura des de la retirada de l'antena que estava situada a l'IES Angeleta Ferrer.

Per al regidor d'Innovació, una de les prioritats d'aquest mandat és solucionar les mancances del municipi en l'àmbit de les telecomunicacions i, en concret, garantir la comunicació amb telefonia mòbil arreu del terme. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', Jordi Puigneró ha explicat alguns dels motius de l'escassa cobertura en diversos punts de la ciutat .

Jordi Puigneró

Hem detectat alguns problemes a casua de la retirada d'antenes i la baixada d'intensitat.


El desmantellament de l'antena de l'IES Angeleta Ferrer es va dur a terme arran d'una demanda dels pares i mares del centre, preocupats pels possibles efectes de l'aparell sobre la salut.

Tot i això, Jordi Puigneró insisteix en la necessitat de garantir la cobertura de la xarxa mòbil arreu del municipi.

Jordi Puigneró

El telèfon és un canal més i la xarxa mòbil permet la comunicació a qualsevol punt.


L'estudi sobre els 'punts negres' de la cobertura mòbil s'emmarca dins la revisió que Puigneró té previst fer del programa municipal 'Connectat@santcugat', cinc anys després del seu naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.