Els veïns demanen consens als grups municipals per reduir el sorroll dels Ferrocarrils


  • Comparteix:

L'Associació Veïnal Centre-Estació proposa a tots els grups municipals que presentin una moció a la Generalitat per demanar l'aïllament acústic de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Els veïns demanen pantalles acústiques per reduir l'impacte ambiental fins que no es pugui aprovar el projecte de soterrament de les vies.

L'associació veïnal ha demanat als diferents grups municipals que arribin a un consens per fer una moció conjunta i impulsar el projecte per millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona per on passen els trens.

L'entitat és conscient que el soterrament pot trigar encara anys a arribar perquè ha de rebre el suport de la Generalitat. És per això que demanen mesures prèvies per minimitzar l'impacte dels trens al seu pas pel centre de la ciutat.

Pere Soler és el president de l'Associació Veïnal del Centre-Estació.

Pere Soler

Les pantalles serien una mesura correctora fins que no hi hagués el soterrament perquè creiem que encara trigaran 15 o 20 anys en fer-lo.


D'aquesta manera els veïns volen que s'acabi amb el soroll que produeixen els FGC en el tram comprès entre el carrer Safareigs i l'avinguda Rius i Taulet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.