TVE amplia la producció per a tot l'Estat espanyol amb tres nous espais


  • Comparteix:

Els estudis de TVE a Sant Cugat emetran més hores de producció televisiva per a tot l'Estat espanyol a partir de desembre. Ho faràn amb tres nous espais dedicats als reportatges, a la ciència i el món juvenil.

El primer dels projectes que es produiran des de Sant Cugat serà 'Repor', un espai de reportatges elaborats pels serveis informatius. Aquest programa, que substituirà 'Línea 900', tindrà una durada de 50 minuts i buscarà temes socials i de denúncia.

La segona proposta, 'Tres 14' s'emetrà per La 2 les tardes del cap de setmana i es centrarà en la ciència aplicada a la vida quotidiana i des d'una vessant divulgativa. La seva emissió està prevista per desembre.

Per últim, TVE a Sant Cugat prepara un nou espai dedicat als joves. Es tracta d'un projecte, encara sense nom, que inclou diferents seccions i sèries adreçades als adolescents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.