AVAN, guardonada amb un premi de Voluntariat de la Generalitat


  • Comparteix:

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha estat guardonada amb el premi Voluntariat 2007, que atorga la Generalitat, amb una dotació econòmica de 5.000 euros. L'entitat vallesana ha estat escollida en la modalitat de votació popular pel seu projecte 'Gaudeix amb nosaltres'. L'entrega de guardons ha tingut lloc al Palau de la Generalitat.

Les distincions que atorga cada any la Generalitat s'emmarquen dins la celebració del Dia Internacional del Voluntariat. El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha estat l'encarregat de lliurar el premi a AVAN, que consta de 5.000 euros.

Els premis Voluntariat consisteixen en tres categories: el guardó pel millor projecte d'àmbit nacional, el premi al millor projecte d'àmbit local i comarcal, i el premi de la votació popular, que és el que ha obtingut AVAN. En aquesta distinció hi accedeixen els finalistes de les dues primeres modalitats i són votats pel públic a través d'Internet.

La iniciativa d'AVAN, el projecte 'Gaudeix amb nosaltres', pretén potenciar la participació solidària dels ciutadans amb problemes socials relacionats amb les malaties neurològiques, garantir la formació dels voluntaris sobre aquestes afeccions i cobrir els serveis de voluntariat que sol·licitin els associats a l'entitat o les persones amb problemes similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.