Els nens demanen més espais d'esport i lleure en l'entrevista a l'alcalde


  • Comparteix:

Una quinzena de nens i nenes han participat aquest dimecres en la tradicional entrevista a l'alcalde que ha organitzat un any més Ràdio Sant Cugat a l'Envelat. Els més petits han aprofitat per demanar més equipaments esportius i més activitats per a l'Envelat de l'any vinent. De la seva banda, Lluís Recoder els ha anunciat que estan treballant per instal·lar un parc amb tirolines i espais d'aventura.

L'augment de població, la feina d'alcalde, però sobretot els equipaments i els serveis per als infants, han centrat l'entrevista que han fet enguany els més petits a Recoder. Mentre els més petits s'interessaven per la seva tasca a l'Ajuntament, alguns adolescents han aprofitat per demanar a l'alcalde més equipaments esportius de lleure com ara un 'bikepark'. En aquest sentit, Recoder s'ha compromés a estudiar la possibilitat de crear un espai amb obstacles perquè puguin practicar amb les seves bicicletes.

L'alcalde els ha anunciat, a més, que estan estudiant la possibilitat de construir una zona d'aventura amb tirolines per a totes les edats.

Lluís Recoder

Estem pensant posar una zona amb tirolines a Sant Cugat.


Els nens també han demanat que l'any vinent es tornin a fer les activitats esportives com el ping-pong i les bicicletes a l'Envelat. Durant l'entrevista, tant els nens com l'alcalde han aprofitat els micròfons per fer la seva carta als Reis.

Alcalde i nens

Demano algun llibre colònia i una corbata. /Un joc del Mario per la cònsola. /Jo, el que vulguin i un joc del Pockemon de la DS. /Jo també un joc que es diu 'Horses' i un llibre.


Aprofitant aquestes dates i davant de la pregunta d'un nen, l'alcalde ha animat tothom a seguir mantenint les nostres tradicions nadalenques i que els nens facin cagar el tió i celebrin els Reis Mags.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.