El Síndic de Greuges de Catalunya demana millores pel registre civil de la ciutat


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha recomanat a la Generalitat i al Govern de l'Estat millores al registre civil de Sant Cugat. Entre les mesures s'hi troba l'ampliació de l'horari d'atenció i un nou sistema d'atenció a través d'Internet. A banda de Sant Cugat, el Síndic també ha rebut queixes de cinc ciutats catalanes més.

El Registre Civil de Barcelona va aplicar el mes de desembre noves mesures per poder oferir un millor servei. Entre les millores acordades s'ha ampliat l'horari d'atenció al públic per les tardes, la possibilitat de gestionar i obtenir certificats a través d'Internet, reforç i formació del personal.

Aquestes mesures, signades entre el secretari de l'Estat de Justícia i el departament de Justícia de la Generalitat, s'han aplicat degut a l'augment, en els darrers anys, d'expedients al registre de la capital catalana.

El Síndic de Catalunya, Rafael Ribó, ha demanat fer extensiva aquestes noves mesures a Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Rubí, Vilanova i la Geltrú i Cornellà. El Síndic ha rebut en els darrers mesos queixes d'usuaris de les sis ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.