L'Ajuntament assumeix la construcció de la segona línia del CEIP Collserola


  • Comparteix:

El pati del Centre d'Educació Infantil i Primària Collserola

El pati del Centre d'Educació Infantil i Primària Collserola

L'Ajuntament assumirà la construcció de la segona línia de l'escola Collserola perquè pugui entrar en funcionament el curs vinent. Segons ha explicat la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, l'ensenyament públic és una prioritat per l'Ajuntament i no es pot esperar que la Generalitat enllesteixi l'obra.

L'equip de govern ha decidit avançar els diners que costarà la construcció d'un nou mòdul d'aulari perquè segons ha explicat Àngels Ponsa, l'ensenyament públic és un tema prioritari per l'Ajuntament assumint fins i tot competències que no li són pròpies.

Àngels Ponsa

Som dels pocs municipis de Catalunya que decideixen encarregar el projecte i assumir la construcció d'una segona línia com és la de Collserola. Això evidencia la preocupació per l'ensenyament.


Així, la comissió de govern d'aquest dilluns ha decidit les bases del concurs que han de permetre tirar endavant, de forma imminent, aquesta segona línia que possibilitarà duplicar el nombre d'alumnes del centre.

L'Ajuntament, però, ha explicat que no pensen quedar-se de braços plegats davant les necessitats educatives de la ciutat i també han encarregat el projecte de construcció de la novena escola de primària. Aquest equipament és previst que s'ubiqui al Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.