Els treballadors de TVE confirmen les vagues del 22 de febrer i el 7 de març


Temes relacionats

Els treballadors de RTVE, convocats a una vaga pel 7 de març (11/feb/08)


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de RTVE a Sant Cugat ha decidit mantenir les convocatòries de vaga pel 22 de febrer i el 7 de març. Aquest dimarts representants dels treballadors s'han reunit a Madrid amb la direcció de l'ens públic per obrir diàleg. La vaga es deu, segons els convocants, a 'l'incompliment' de la corporació dels compromisos laborals assolits l'any passat.

El comitè d'empresa de RTVE a Sant Cugat ha confirmat les vagues convocades pel 22 de febrer i pel 7 de març. Les protestes coincideixen amb l'inici i el tancament de la campanya electoral. Els treballadors es mobilitzen contra la reducció d'emissions en català i la reducció de la producció que es fa a la nostra ciutat.

Aquest dimarts representants dels treballadors de Sant Cugat s'han reunit a Madrid amb la direcció de l'ens per intentar desbloquejar la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.