Sant Cugat celebra la Setmana Santa amb el Via Crucis de Divendres Sant


  • Comparteix:

Sant Cugat tornarà acollir, un any més, el Via Crucis aquest Divendres Sant. El centre de la ciutat serà l'escenari del recorregut del Crist Crucificat. L'acte va aplegar en edicions anteriors més de 200 persones.

El Crist Crucificat i els seus portants sortiran a les nou del matí del Monestir i enfilaran cap al carrer Major fins la plaça Pere San, des d'allà baixaran pel carrer Sabadell fins la plaça de Pep Ventura i seguiran pel carrer Plana Hospital on ja encararan la recta final cap al Monestir.

Per cinquè any consecutiu, el Via Crucis surt del recinte monàstic, on es feia anteriorment, i així recupera una de les tradicions més nostrades de la ciutat.

El Crist és una figura de fusta d'uns dos metres d'alçada i amb un pes de 50 quilos. Això fa que es requereixi un temps d'entrenament per aconseguir l'equilibri necessari per portar el Crist elevat pels carrers de la vila.

L'organització ha explicat a Cugat.cat que, en cas de pluja, el recorregut es faria íntegrament pel claustre del Monestir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

per consolidar el Cos de Portants de Sant Cugat del Valles, necesitem gent amb ganes per enriquir la presencia de la Santa Imatge pels carres de la nostre ciutat

segundo. Enviat el 14/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.