Més de 90 casals de gent gran de tot Catalunya es troben al Centre Borja


  • Comparteix:

Prop de 400 persones s'han reunit al Centre Borja en la tercera jornada sobre Gestió Associativa de Casals de Gent Gran. L'acte ha congregat a representants de més de 90 casals de tot Catalunya.

La jornada tracta la gestió d'aquestes entitats i en aquesta ocasió s'ha triat Sant Cugat per la seva ubicació i les seves comunicacions. L'organització d'aquesta convocatòria correspon al responsable de la unitat de gent gran d'Acció Cívica de la Generalitat, Jordi Virgili:

Jordi Virgili

Aquesta tercera jornada tracta temàtiques relacionades amb la gestió associativa


Una de les conferènces que van tenir lloc ahir va ser la de Ramon Terrassa, que ha tractat alguns dels temes més importants de la gestió d'aquestes entitats. Ens ho explica també, Jordi Virgili:

Jordi Virgili

La jornada s'ha iniciat amb una conferència de Ramon Terrassa


Després d'aquesta xerrada, els assistents van dividir-se en grups de treball per a tractar aspectes més específics de la gestió de casals de gent gran.

La tercera jornada sobre Gestió Associativa de Casals de Gent Gran és una iniciativa del Departament de Benestar i Família en col·laboració amb la fundació La Caixa, l'Ajuntament i el Centre Borja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.