Promusa sorteja al juny 25 pisos de protecció de venda i 82 de lloguer per a joves


  • Comparteix:

Promusa sortejarà al juny 25 pisos de protecció oficial en règim de venda i 82 de lloguer per a joves. Els ciutadans que vulguin optar als pisos de venda hauran d'inscriure's a partir de la setmana vinent en una llista de sol·licitants. Les inscripcions es poden fer a través d'internet o a les oficines de l'empresa de promocions municipals. La llista d'inscripcions ja està oberta per als pisos de lloguer per joves.

Els 25 pisos de venda que ofereix Promusa - 20 dels quals són de règim general i cinc de règim concertat - provenen de permutes, de renúncies d'altres adjudicataris i de recuperacions d'habitatges protegits a través de sentències judicials. Fa dos anys, Promusa va obrir 25 expedients a adjudicataris de pisos protegits per presumptes irregularitats. 12 d'aquests 25 expedients han finalitzat en processos de denúncia per part de Promusa. De moment, l'empresa municipal ha recuperat, a través de sentències judicials, vuit d'aquests habitatges.

L'adjudicació dels pisos de venda es farà a través d'un sorteig. En aquest sorteig, hi podran accedir aquells santcugatencs que reuneixin els requisits estipulats a les bases i que s'hagin inscrit a la llista de sol·licitants d'habitatges de venda.

Mercè Conesa és tinenta d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

La majoria dels pisos de venda són de segona mà.


Els 82 pisos de lloguer per a joves que se sortejaran corresponen a les següents promocions: 35 habitatges de la promoció de Mar de la Xina, 23 de la promoció Mira-sol Centre i 24 habitatges de la promoció de l'antiga caserna de la Guardia Civil de Mira-sol. Promusa ha decidit augmentar els ingressos màxims de l'IPREM que es requereixen per optar a un d'aquests habitatges. A partir d'ara els ciutadans que vulguin accedir a aquests pisos podran tenir uns ingressos màxims de fins tres vegades l’IPREM per a un sol·licitant i 3,75 vegades per a dos sol·licitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.