Berta Rodríguez afirma que l'Ajuntament no pot respondre automàticament a les fortes pluges


  • Comparteix:

La tinent d'alcade de Serveis Urbans, Berta Rodríguez

La tinent d'alcade de Serveis Urbans, Berta Rodríguez

Sobre les pluges que van caure dimarts, la responsable de Serveis Urbans ha comentat que l'Ajuntament no pot respondre automàticament davant les inclemències del temps. Berta Rodríguez reconeix que els afectats tenen dret a demanar responsabilitats, però també diu que els aigüats van donar-se per la coincidència d'un cúmul de fatalitats.

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha lamentat les conseqüències que van tenir les precipitacions. Sobretot, s'ha solidaritzat amb els veïns del carrer Jordi i ha acceptat que aquests demanin responsabilitats a l'Ajuntament o interposin una denúncia, si s'escau.

No obstant, Rodríguez ha volgut deixar clar que els embornals estaven nets i que el fang de les obres al carrer Sant Jordi va ser el causant de l'embossament. Segons la tinent d'alcalde, la població no està exempta de situacions d'aquest tipus:

Berta Rodríguez

És normal que quan cau aquest mar d'aigua hi hagi petites inundacions a qualsevol indret


A més, Rodríguez ha remarcat que la brigada municipal va netejar el embornals més conflictius per a garantir que l'aigua circulés amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.