S'ajorna una setmana el viatge dels santcugatencs que faran de voluntaris a Galícia


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha ajornat una setmana la seva expedició a Galícia. Els 90 voluntaris santcugatencs viatjaran finalment a Muxía el dia 1 de gener i tornaran el dia 5. Amb aquest canvi l'expedició treballarà un dia més del que s'havia plantejat.

L'expedició del Club Muntanyenc a Galícia s'ha vist obligada a canviar de dates com a conseqüència de l'elevat nombre de voluntaris que hi ha ara mateix a Muxía. L'organització, que en principi havia calculat que aniran a Galícia uns 40 voluntaris ha registrat més del doble d'inscripcions. La falta d'espai per acollir tots els santcugatencs ha ajornat l'expedició fins la primera setmana de gener. Ho explica una de les organitzadores de l'expedició, i membre del Grup Natura del Club Muntanyenc, Maia Querol:

Maia Querol

Quan vàrem parlar amb l'Ajuntament de Muxía els hi vàrem dir que aniriem unes quaranta o cinquanta persones, però al ser tants no hi cabíem i per això hem canviat les dates


Aquest canvi en les dates de l'expedició ha produït les baixes d'alguns voluntaris per manca de disponibilitat, però que, alhora, s'han compensat amb noves altes.

Maia Querol

En principi no hi ha canvis i malgrat les baixes també hi ha altes


La intenció de l'expedició és, a més de col·laborar en les tasques de neteja, fer un reportatge fotogràfic per poder-lo exposar després. No es descarta, en el futur, formar una plataforma santcugatenca de 'Nunca Mais'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.