Els taxistes de Sant Cugat s'afegeixen a la vaga durant tot el matí


  • Comparteix:

Bona part del col·lectiu de taxistes de Sant Cugat se suma avui a la vaga del sector entre les sis del matí i les dues del migdia per protestar contra el preu del carburant. La mobilització s'afegeix d'aquesta manera a les aturades que encara mantenen alguns sectors dels transportistes per protestar contra l'increment del preu del gasoil.

Els taxistes reclamen, entre altres mesures, l'augment de la bonificació del carburant, la supressió del cèntim sanitari i una aposta més forta per les energies alternatives mitjançant subvencions.

El Sindicat de Taxistes de Catalunya (STAC), el Grup de Taxistes Independents (GTI) i el Gremi Unió de Taxistes (GUT) han decidit convocar la protesta, mentre que la Federació Catalana del Taxi (FCT) i el Sindicat de Taxistes de Barcelona (STAB) s'han desmarcat de la convocatòria de vaga. Aquest dos estan d'acord amb les reivindicacions, però s'oposen a la protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.