Els paradistes de la Fira de Reis es queixen pel retard amb què s'ha retirat l'escenari de Cap d'Any


  • Comparteix:

Els paradistes de la Fira de Reis de la Plaça d'Octavià, que va arrencar ahir, estan disgustats amb l'organització. La majoria de firaires consideren que els treballs de neteja i la retirada de l'escenari de la festa de Cap d'Any que van fer-se durant ahir al matí han dificultat les primeres vendes.

Segons l'organització prevista, els 70 firaires, procedents de tot Catalunya, havien de muntar les seves parades a partir de les 8 del matí, per començar les vendes dues hores després. No obstant, aquest procés va veure´s retardat pels treballs de neteja de la Plaça d'Octavià posteriros a la festa de Cap d'Any. A més, part del recinte encara estava ocupat pel gran escenari que va acollir l'actuació de l'Orquestra Plateria. Tot plegat ha motivat que els paradistes s'hagin queixat de l'organització de la fira:

Paradistes

L'organització és molt dolenta i hem perdut les vendes del matí


Malgrat aquests problemes, les previsions de vendes que han fet els firaires són bones. Gairebé tots han assenyalat que la Plaça d'Octavià és un emplaçament ideal per realitzar la Fira de Reis:

Paradistes

Celebrar la Fira de Reis a la Plaça Octavià està molt bé


La Fira de Reis romandrà a la plaça del Monestir fins aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.