El nen Albert Capdevila i Emma Vilarasau conformen la participació local en el darrer muntatge de Belbel


  • Comparteix:

El jove santcugatenc Albert Capdevila s'ha convertit en només 8 anys en un dels protagonistes de l'obra de Sergi Belbel que s'estrena aquesta setmana al Teatre Lliure. Capdevila participa, juntament amb la també santcugatenca Emma Vilarasau, en el muntatge 'L'habitació del nen'.

Albert Capdevila va començar al món del teatre a la Unió Santcugatenca amb només sis anys. Tot i aquesta vocació tan prematura, la seva mare, Maite Riera, assegura que no tenien cap intenció que es convertís tan aviat en professional:

Maite Riera

No teniem cap projecte familiar de que anès al Lliure, perquè no ha fet mai castings


El jove actor comparteix la seva interpretació amb un altre nen. Tot i així ha hagut de comptar amb la supervisió d'una inspecció de treball a causa de la seva curta edat. La seva mare assegura que de moment no té cap problema amb compaginar els estudis i el teatre, i que, malgrat la seva joventut, té molt clars els seus objectius:

Maite Riera

Com a mare em vaig plantejar el tema que treballès de nit


'L'habitació del nen' estarà al Teatre Lliure fins al mes de març. L'obra mostra dues maneres d'afrontar la vida, una optimista i una pessimista, a través del conflicte que viuen una parella i el seu fill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.