El Dia de l'Alzheimer divulgarà els recursos que tenen les famílies per lluitar contra la malaltia


Temes relacionats

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer presenta un vídeo informatiu de Cugat.cat ( 6/jun/08)

Un curs de l'AFAV formarà els cuidadors professionals de malalts d'Alzheimer (12/nov/07)


  • Comparteix:

Donar a conèixer els drets que atorga la Llei de Dependència serà l'objectiu de la xerrada que obrirà els actes de celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer. Les propostes, que s'allarguen del 16 al 26 de setembre, també compten amb la tradicional tómbola i la taula informativa a la plaça dels Quatre Cantons. Un lectura de poemes posarà el punt final a les jornades organitzades per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA) i l'Ajuntament.

Una xerrada a càrrec de Marta Recio, cap del serveis socials de l'Ajuntament, i Maite Olivella, treballadora social del CAP-Valldoreix, informarà dels recursos a l'abast de les famílies afectades per aquest transtorn neurodegeneratiu. La xerrada tindrà lloc dimarts de la setmana vinent a la Casa de Cultura.

La presidenta de la AFA de Sant Cugat, Isabel Martínez, destaca la importància que les famílies coneguin els seus drets.

Isabel Martínez

L'associació treballa perquè les famílies coneguin els recursos disponibles.


Dissabte de la setmana vinent, a la plaça dels Quatre Cantons, tindrà lloc la tómbola de l'entitat amb aportacions fetes per comerços i empreses de la ciutat. Aquesta iniciativa és un dels pilars de finançament de l'AFA.

L'endemà, diumenge de la setmana vinent, a la mateixa plaça, s'instal·larà una taula informativa on es respondrà les inquietuds de les persones interessades.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, agraeix la tasca de l'AFA.

Carmela Fortuny

L'associació treballa on no arriba l'administració. Per això tenen el nostre suport.


Els actes finalitzaran diumenge de la setmana vinent amb una lectura de poemes a càrrec d'Emilio Pedro Gómez acompanyat de Cristina Domingo al piano. L'acte es farà a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.