Un minut de silenci a Sant Cugat per condemnar l'últim atemptat d'ETA


  • Comparteix:

Tots els grups polítics municipals han condemnat l'últim atemptat terrorista d'ETA que ha mort un militar a Santoña, a Cantàbria, la matinada de diumenge. Les formacions polítiques de la ciutat han acudit a la concentració silenciosa convocada per l'Ajuntament per condemnar l'atemptat.

Sota les banderes a mig pal una trentena de persones han participat en el minut de silenci convocat per l'Ajuntament per condemnar l'atemptat d'ETA que ha fet explotar un cotxe bomba on ha resultat mort un militar i sis persones més han estat ferides. Entre els presents, hi ha hagut representants de tots els partits polítics i veïns de la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha condemnat l'atemptat en nom de l'alcalde que no ha pogut assistir perquè es troba a a Tolosa de Llenguadoc amb altres alcaldes de la zona. L'escoltem.

Mercè Conesa

Lamentem que es reiterin aquests actes de violència i ens volem manifestar contra els atemptats contra les vides les persones.



El portaveu del PSC, Salvador Gausa, considera que la banda terrorista trenca la convivència.

Salvador Gausa

ETA està demostrant la seva capacitat de trencar amb la convivència.



ICV-EUiA ha desitjat als ferits una ràpida recuperació i ha demanat la unitat de tots els partits. Escoltem el seu portaveu, Xavier Boix.

Xavier Boix

Deitgem als ferits que es recuperin.



La portaveu del PP, Berta Rodríguez, també ha condemnat l'atemptat.

Berta Rodríguez

Volem solidaritzar-nos amb la família i tolerància zero cap als assassins.



El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha condemnat la violència d'ETA i ha apuntat motius que considera que no ajuden a la pau.

Raül Gangé

La pau s'ha de buscar amb fets i les il·legalitzacions de partits no hi ajuden.






El d'aquesta matinada és el tercer atemptat que la banda terrorista ETA fa en 24 hores després que explotessin dos cotxes bombes; un a Ondarra i l'altre a Vitoria.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La pregunta que s'haurien de fer els espanyols és: si il·legalitzen tots els seus partits, organitzacions i empresonen a mil persones (membres d'ETA i molts que no ho són) quin camí deixen als bascos que volen la independència? No a la violència, però no a cap violència, la de l'Estat Espanyol també compta!

i què es pensaven?. Enviat el 22/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.