L'empresa Premsa Local Sant Cugat obté el certificat ISO de qualitat


  • Comparteix:

L'empresa Premsa Local Sant Cugat S.L. i Comunicació ha obtingut el certificat d'Aenor que acredita que el seu sistema de gestió de la qualitat compleix la normativa ISO en tots els seus processos. Segons l'empresa, aquest certificat és una aposta per la millora contínua de la qualitat en el servei al client i en tots els processos de gestió i producció.

El grup, com a empresa de comunicació local, és pioner en l'obtenció del certificar d'Aenor que comprèn l'edició de diaris, revistes i productes informatius gràfics i multimèdia, així com la prestació de serveis en aplicacions gràfiques i planificació publicitària.

El lliurament del certificat ISO tindrà lloc aquest dimecres a les vuit del vespre, a la delegació local de la Cambra de Comerç de Terrassa. L'acte, presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, comptarà amb la presència del responsable d'Aenor a Catalunya, del delegat de la Cambra, David Chaler, del president de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, Frederic Boix, i del president del grup Premsa Local, Ramon Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.