Els informes acrediten que el temps de resposta de l'ambulància va ser el correcte


  • Comparteix:

Els informes del Servei d'Emergències Mèdiques i de la policia local sobre el temps de resposta de l'ambulància certifiquen que la urgència es va atendre en menys de 15 minuts. L'Ajuntament ha analitzat els accessos disponibles dimecres passat a l'hora de l'accident, i consideren que les obres NO van impedir l'arribada del vehicle sanitari.

En resposta al PSC, la tinent d'alcalde de Serveis Generals ha explicat que des d'ahir l'Ajuntament està investigant l'actuació dels equips d'urgència. Segons Mercè Conesa, dos informes constaten que, des que es va activar l'alerta fins que els equips mèdics van arribar al seu destí, va passar menys d'un quart d'hora. La tinent d'alcalde també ha explicat que les obres NO van dificultar l'accés de l'ambulància:

Mercé Conesa

Sempre l'ambulància pot entrar a les zones de vianants. Hi havia tres vies d'accés i el temps va ser el normal.


Mercè Conesa també ha explicat que l'Ajuntament ha demanat al Servei d'Emergències que ampliï la dotació que hi ha actualment a Sant Cugat, i que el pròxim Vehicle d'Atenció Medicalitzada que es compri es destini a l'Hospital General per atenció prioritària de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.