Cau la banda de lladres de l'AP-7 més activa dels últims mesos


  • Comparteix:

L'AP-7 al seu pas per Sant Cugat

L'AP-7 al seu pas per Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda de lladres que actuaven a diferents autopistes de l'àrea metropolitana de Barcelona, centrant-se sobretot a l'AP-7 al seu pas per Sant Cugat. El grup format per almenys quatre persones i que actuava amb el modus operandi conegut com a 'peruà' era el més actiu actualment a Catalunya. Els investigadors calculen que podran imputar-los més de 50 robatoris comesos en els últims tres mesos.

Els investigadors dels Mossos han pogut aportar proves per relacions d'aquest grup, de moment, amb 34 robatoris i treballen per aconseguir prou indicis per imputar-los una vintena més que s'han comès amb el mateix 'modus operandi' a la mateixa zona.

La zona d'actuació on s'havien detectat la majora de casos eren preferentment les vies d'accés a la ciutat de Barcelona o les vies ràpides de l'àrea metropolitana. En els últimes dos mesos s'havien centrat sobretot a l'AP-7, al seu pas per la nostra ciutat i als municipis veïns com Cerdanyola i Rubí.

Els detinguts abordaven presumptament les víctimes en marxa. Després de llençar algun objecte contra el vehicle se situaven en paral·lel per alertar-los d'una punxada i obligant-los pràcticament a aturar-se a l'àrea de servei o descans més propera o al mateix voral. Un cop s'aturaven i els ocupants baixaven a comprovar l'estat de la roda, els lladres aprofitaven l'oblit per endur-se tots els objectes de valor que trobaven a l'interior del vehicle o, fins i tot, robar el cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.